open
close

Vind hier jouw droombaan!

En rijd jouw vrijheid tegemoet!

Meer informatie

Op zoek naar een nieuwe collega?

Plaats hier uw vacature.

Meer informatie

Werken met de nieuwste technieken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie
 

Mercedes-Benz Trucks.

Als onderdeel van Daimler AG, een van ’s werelds meest succesvolle automotive bedrijven, vertegenwoordigt Mercedes-Benz Trucks Nederland B.V. de merken Mercedes-Benz en FUSO. Vanuit Nieuwegein verzorgen wij als importeur de Sales, After Sales en Marketing van deze truckmerken in Nederland. Hiervoor werken we nauw samen met onze dealerorganisatie. Met tien contractpartners verdeeld over vijftig vestigingen heeft Mercedes-Benz Trucks in Nederland een zeer fijnmazig dealernetwerk voor Sales en After Sales.

Deze campagne en het vacatureplatform zijn een initiatief van Mercedes-Benz Trucks Nederland. Als importeur en distributeur van vrachtwagens, willen wij graag onze bijdrage leveren aan het tegengaan van het chauffeurstekort. Daarmee kunnen we onze klanten op een andere manier vooruit helpen. Iets wat naadloos aansluit op onze RoadEfficiency filosofie: een lage kilometerkostprijs, hoge veiligheid en maximale beschikbaarheid. Mercedes-Benz Trucks vindt het belangrijk dat de transportbranche gezond blijft en met de juiste omgevingsfactoren aan een duurzame toekomst kan werken. Als dat vraagt om inspanningen die buiten onze productrange en services liggen, dan doen wij dat graag.

Vacature aanmelden?

Dit vacatureplatform is ontwikkeld voor (transport)bedrijven met een of meerdere Mercedes-Benz trucks in het wagenpark. Bent u geïnteresseerd om een vacature op dit platform te plaatsen? Geheel gratis en zonder verplichtingen? Meld uw vacature dan hier aan.

Heeft u al een vacature geplaatst en wilt u deze van de vacaturesite verwijderd hebben, dan kunt u ons dat via deze weg laten weten.

 
Site by Alsjeblaft!